Ολυμπιακοσ Ζενιτ - Η Yarden Klayman και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός : Του έλειπε αυτό το “κάτι” για το πρώτο διπλό!

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται .

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας
Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας from allstarbasket.gr
Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του.

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας
Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του.

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής .

Του έλειπε αυτό το
Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας from allstarbasket.gr
Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται .

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής .

Ολυμπιακοσ Ζενιτ - Η Yarden Klayman και την Κυριακή στο ΟÎ'ΚÎ' στο Παναθηναϊκός : Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ολυμπιακού με την ζενίτ για την euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της παρασκευής .